Last day in the Netherlands - Reisverslag uit Heerenveen, Nederland van Wieke Ristimaki - WaarBenJij.nu Last day in the Netherlands - Reisverslag uit Heerenveen, Nederland van Wieke Ristimaki - WaarBenJij.nu

Last day in the Netherlands

Door: wiekeristimaki

Blijf op de hoogte en volg Wieke

29 Augustus 2011 | Nederland, Heerenveen

Hee mensen!

Gister avond ben ik terug gekomen uit Spanje waar wij echt een top vakantie hebben gehad! Alleen maar zon en rond de 35 graden!

Vandaag heb ik dus 1 dag de tijd om de laatste dingen te regelen, want morgen ga ik namelijk al naar Canada! Ik heb vannochtend de tickets al opgehaald en moet nu nog de laatste dingen nog even inpakken.. Dan vanmiddag komen er nog mensen langs om afscheid te nemen!

En dan morgen om half 1 vertrek ik van schiphol naar Calgary. Als het goed is staan daar mijn grandpa & grandma op mij te wachten en moeten wij nog 5 uren in de auto. 5 uren zijn lang, maar heb dat tochtje ook in 2008 samen met Inge meegemaakt, en het is super! Je gaat dwars door het natuurgebied Banff heen. En je ziet de geweldige bergen! Uiteindelijk komen we na die 5 uren aan in het mooie dorpje Kimberly in British Colombia, Canada! Daar zal ik gaan wonen bij mijn grandpa en grandma!

Het volgende berichtje zal vanuit Canada zijn!

Byebye people!

• 29 Augustus 2011 - 13:45

Inge:

Haha, ik herinner me die toch nog! Eerste 3 uren keken we met grote ogen uit het raampje.. Maar daarna waren we zó moe dat we bijna gingen slapen (: Good times. Ik kijk uit naar het eerste bericht uit Canada!

• 29 Augustus 2011 - 16:44

Tamara :

Wieke, ik wil je een hele fijne tijd toewensen in Canada! Geniet ervan! Liefs Tamara

• 29 Augustus 2011 - 20:42

Tineke:

Heeeeeel veeeeeeel plezier in Canada, ik zal je verhalen volgen! toch jammer dat ik niet met Inge mee kon vandaag, maar hopelijk heb je toch een mooi afscheidsfeest gehad ;)
    liefs!