My adventure begins!
Door: wiekeristimaki
Blijf op de hoogte en volg Wieke
31 Augustus 2011 | Canada, Kimberley
Daar zit ik dan 7 uur 's ochtends aan de keukentafel met m'n ontbijt. (Chocolate cake grandma made and a glass of milk) Ik werd zonet wakker en ik kon het niet geloven dat ik hier nu echt eindelijk ben! Ik heb uitzicht op de achtertuin op dit moment, en er staan 3 'deer' 7 meter van me vandaan in de achtertuin. (Deer zijn een soort herten maar groter) Uhm, so that's pretty weird but cool! :) I will start telling the story about my flight and stuff..
Maar allereerst wil ik jullie allemaal echt enorm bedanken voor het onvergetelijke afscheidsfeest! Het betekende zoveel voor me dat velen van jullie er waren. En allemaal lieve kaartjes, brieven en cadeaus! SUPER! So thanks! Na het feest moest ik nog puzzelen met al mijn cadeaus enzo, want ik zat eigenlijk al op het gewicht. Dus hele koffer weer opnieuw geleegd en nog weer een hele stapel kleding achtergelaten. (Thanks mem dat je zo hard voor me was, en dat je de kleding gewoon meenam en verstopte zodat ik het niet mee kon nemen! haha) Nadat de koffer helemaal ingepakt was, ik m'n grandma had gebeld, en een lekker potje had gehuild met Maverick omdat hij me zo ging missen, kon ik eindelijk gaan slapen. Ik heb heerlijk geslapen, geen problemen gehad.
Ik stond 20 over 7 op, want 8 zouden we vertrekken. Dat werd iets later aangezien mijn moeder en ik altijd op de kerels moeten wachten! :P En dan zeggen dat je altijd op vrouwen moet wachten! haha.. We kwamen aan op schiphol en ik heb m'n bagage gedropt en ingecheckt. MAAAAR SHIT! Ik had geen stoelnummer mijn vlucht was overboekt! Ik meteen pissig, want ik heb deze reis een half jaar geleden al geboekt! Ik zou anders mee moeten gaan met de volgende vlucht. Ik vragen wanneer die was, 24 uur later.. Ik denk dit gaat me niet gebeuren. Na mijn familie met een bigsmile hebben uitgezwaaid omdat het nu toch echt ging beginnen, ben ik meteen in de rij gestaan voor boarding. En stond als eerste bij de desk om te vragen of er nog een plekje over was, en YES die was er! Ik kon mee, en mijn reis zou eindelijk beginnen! :) Ik heb een topvlucht gehad. Mensen die vaker met me hebben gevlogen weten dat ik helemaal in paniek soms kan raken als ik enorme druk op mijn oren krijg. Ik krijg het dan gewoon niet voor elkaar om het te klaren en heb het gevoel dat mijn trommelvlies uit elkaar zal barsten. Maar daar had ik nu totaal geen last van! Ik hoorde mijn dad in m'n hoofd optijd klaren, optijd klaren Wieke! So thanks dad! ;) It worked! Ik had super eten! Haha, meestal is vliegtuig eten niet te kanen! Maar heerlijke pizza, en vers fruit! Jammie! Yeaah, we waren geland, eindelijk in Calgary! Haha, hier stonden allemaal oude beppe's helemaal in rodeostyle (cowboyhoed etc) je te verwelkomen. Hihi, hilarisch! Mijn bagage stond er meteen al, en toen kon ik eindelijk grandpa zien! Hehe EINDELIJK! Toen begon onze autotrip van 5 uren door de bergen etc. Super mooie omgeving maar ik was ook zo moe! Want voor mijn lichaam was het al passed midnight! Maverick: we zijn onderweg gestopt bij een winkeltje met alleen maar beef jerky, allemaal verschillende soorten! They said they had the best beef jerky of the world! hahah, So I had beef jerky!! Are you jealous yet Maverick? :)
We kwamen thuis en grandma verwelkomde me meteen en toen kwam unlce tommy in 1x ook uit het huis lopen! Die was eerder terug gekomen uit Amerika om mij te zien! Na heerlijke BBQ made hamburgers te eten, was ik echt zoo moe dat ik lekker wou douchen en op bed wou. Ik heb beneden m'n eigen gedeelte. Een kamer met walkin closet dat een kamer opzichzelf bijna is! En een eigen badkamer. (douche, bad en wc) dus heb het hier nog beter voor elkaar dan thuis! ;) hahah. Na het douchen heb ik mijn tas uitgepakt en mijn closet ingedeeld, en al jullie lieve cadeaus een leuk plekje gegeven! Daarna ben ik gaan slapen in eindelijk eens een 2 persoonsbed helemaal voor mezelf! :) Kon lekker spread eagle gaan liggen! Hahahahahahah.
Het is hier 2 weken 32 graden geweest, alleen ik denk dat ik het Nederlandse weer heb meegenomen het lijkt nu allemaal een beetje grijs buiten. Hopen dat het wat droog blijft! Vooral dit weekend, want we were planning to go camping!
Hmm, ik hoop trouwens dat m'n spelling niet al te slecht is of zal zijn! Want ik ga straks denk ik vrij snel ook al in het Engels denken, dus er zullen in mijn blogs vast veel Engels voor komen. Maar gelukkig hebben veel Nederlanders geen moeite met Engels.. Toch William? ;) hahahaha!! Zelfs van deze afstand kan ik je pesten! :D hahah.
Lots of love,
Wieke xoxoxo
p.s: please laat met ook weten hoe het daar allemaal gaat. Pake en Beppe hoe was jullie vakantie? En hoe is het met iedereen z'n nieuwe studie etc! :)
31 Augustus 2011 - 15:05
Inge:
Sounds great! Heb je ze daar even de groeten van mij gedaan? Heel veel plezier met camping als het doorgaat. En succes met de jetlag.. -
31 Augustus 2011 - 20:57
Jessica Kamsteeg:
aaaah lieverd wat super allemaal voor je! Nu kunnen we elkaar lekker gaan volgen hihi!
Echt lief jou reacties bij mij ook!
Jij zal vast ook snel met TOP foto's komen, that's for sure!
Have fun and enjoy and we keep in touch!!
heeeeeeeeeeel veel liefs -
01 September 2011 - 08:35
Moesje:
Heeeee stoere meid van mem.. Super mooi en vooral lang verhaal!!! Ik ga er binnenkort 's ff voor zitten en jou ook zo'n lange mail terug sturen hoor! Maar ben nu hartstikke druk met Maverick zijn kamertje aan het opruimen ;) En daddy is druk bezig met het snoeien etc. van de tuin.. jaja.. ;) goed bezig he?
Love you!!! Hiele dikke tut fan memmie.. (k)
01 September 2011 - 08:52
Maverick:
Mooi om te horen dat je vlucht goed ging.De eerste dag zonder jou had ik iedereen gevraagd of ze jou al misten.Iedereen zei volop nee nog niet hoor.Maar ik miste je al een klein beetje.Mama en papa waren al weer bezig met mijn kamer ik mocht dus gister op jouw bed slapen.Het slaapte heerlijk en mama had het al heel knus gemaakt.Papa is nu de voortuin aan het opknappen.en de wc beneden is ook af.Alle spiegeltje en alles hangt er al in;)En met maya gaat het ook top:)
xxxMaverick -
01 September 2011 - 08:54
Maya:
Woef woef woef woef
(vertaald: miss you allready Wieke) -
01 September 2011 - 13:33
Dad:
Glad to hear your trip went well. Don't let them spoil you too much! All that chocolate cake for breakfast and BBQ'd hamburgers will catch up to you faster then you think. Just keep moving, run, swerve, drop and roll! Haha! Remeber in the movie we last saw together? Haha! Talk to you soon!
Luv-u-me, Dad xo -
05 September 2011 - 08:48
Lammert:
Ik wil ook Chocolate cake van Grandma!!! En Ome DJ wil de homemade burgers! Fijn te horen dat je zo goed bent ontvangen... had ook niet anders verwacht. Hier was t dit weekend wat mooier weer, maar nu is t weer bagger... pake en beppe zullen wel weggeregend zijn bij hun caravan ;-) -
12 September 2011 - 18:51
Beppe:
Lieve Wieke
Onze vakantie was geweldig.Het rock and roll weekend was geweldig.
Wat schrijf je leuk. Beppe geniet.
Jij daar ook, haha.
Dikke tút fan beppe.